Sigues benvingut/da a la pàgina oficial del casal d'estiu del poble de Navàs! Aquí podràs trobar tota la informació referent a la nostra activitat, i accedir a tota aquella informació d'interès sobre el casal, les seves activitats, programacions, etc...

El Virus Jove és una proposta lúdica i esportiva per l'estiu, amb molts anys de tradició al nostre municipi, adreçada al jovent, que omple d'activitats i aventura les vacances. Les dates habituals són la última setmana de juny, tot el juliol, i la primera setmana de setembre. El Virus Jove l'organitza el Consell Esportiu Comarcal amb la col·laboració de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Navàs.

Per mantenir-te informa't no t'oblidis de visitar la secció de notícies. No t'oblidis, també, de llegir-te la normativa abans d'inscriure't per saber tots aquells detalls que necessites abans de ser un membre en ple dret del Virus de Navàs.

Recorda que per poder-te inscriure al casal has de ser un nen/a, noi/a que hagi cursa't com a mínim P3 d'educació infantil (3-4 anys) o 4t d'ESO (15-16 anys) com a màxim i haver llegit i entès la normativa del casal.

Pots contactar amb nosaltres a la secció contactar on trobaràs un formulari per enviar-nos els teus dubtes, qüestions, suggeriments que creguis convenients.